Curățenia generală de primăvară demarată de Primăria municipiului Alba Iulia și Polaris M Holding

Social

Curățenia generală de primăvară demarată de Primăria municipiului Alba Iulia și Polaris M Holding continuă Începute în 09.03.2020 pe tronsonul cuprins între Pasarela de la Partoș și Podul peste râul Ampoi, acțiunile de igienizare continuă în data de 10.03.2020 pe bd. Republicii (tronsonul cuprins între str. Tudor Vladimirescu și Calea Moților/Stadion) și intrările pe străzile adiacente. Locuitorii din acestă zonă, proprietari de gospodării individuale sau asociații de proprietari, sunt rugați să scoată la marginea trotuarelor, în locuri accesibile pentru utilajele de transport ale Polaris M Holding, resturile vegetale și corpuri de mobilier vechi care nu le mai sunt necesare. Pentru a nu dăuna mediului înconjurător, deșeurile nu trebuie arse, ele fiind colectate în mod gratuit. Electrocasnicele nu intră în categoria deșeurilor ce vor fi ridicate de operatorul de salubritate.

Pentru o mai bună operativitate, rugăm proprietarii de mașini să nu își lase parcate autoturismele pe trotuare sau la marginea străzii.

În funcție de condițiile meteo, curățenia va continua și în alte zone din municipiu, programul urmând a fi anunțat în zilele viitoare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.