Informare de presă referitoare la acreditarea jurnaliștilor la evenimentele organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale a României

Social

Reprezentanții mass-media care doresc să se acrediteze la evenimentele incluse în calendarul manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României de la Alba Iulia sunt rugați să completeze formularul de mai jos și să-l transmită la adresa de email acreditari@ziuaromaniei.ro, până joi, 28 noiembrie a.c., ora 16:00.

Note:

Formular de acreditare

-Pentru stabilirea și transmiterea detaliilor organizatorice, vă rugăm ca fiecare instituție să-și desemneze o persoană de contact (nume, prenume, telefon, adresă de e-mail). Rugăm să completaţi aceste date sub formularul de acreditare, la secţiunea Persoană de contact instituţie/redacţie media.

-Accesul reprezentanților mass-media se va face doar pe baza acreditării prealabile. Precizăm că nu vor mai fi acceptate acreditări suplimentare după data de 28 noiembrie a.c., ora 16.00.

Persoană de contact Primăria municipiului Alba Iulia: Nicu Neag: 0745 775 950, e-mail: acreditari@ziuaromaniei.ro

Vă informăm că datele solicitate sunt prelucrate în conformitate cu prevederile art. 18 din Legea nr. 544 din 2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.