Eliberare analize COVID-19

Social

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba vine în spijinul persoanelor care au nevoie de un test negativ pentru a ieși din România și va elibera, începând de marți, 21 iulie, formulare și în limba engleză pentru buletinele de analiză (rezultatele testelor COVID-19) efectuate la cerere, contra-cost. Acestea vor fi transmise prin intermediul adresei de e-mail, atât în limba română, cât și în limba engleză.

Adresa de e-mail trebuie să fie validă și corect comunicată în momentul completării formularului de testare. În cazul în care se dorește, rezultatele pot fi ridicate și în format fizic, a doua zi în intervalul orar 9.00 – 11.00, de la punctul unde se efectuează testarea și anume în cortul albastru din parcarea Policlinicii de pe strada Mușețelului nr 2, Alba Iulia.

Reamintim că DSP Alba a fost prima din județ care a demarat în 14 iulie testarea la cerere, contra-cost, în vederea depistării noului coronavirus Sars-Cov2. Costul unui test este de 250 de lei. Testarea la cerere se desfățoară în paralel cu cea prevăzută de Programul Național de testare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.