Social-democraţii şi-au triplat în Alba numărul de primării obţinute

Politic

Social-democraţii şi-au triplat în Alba numărul de primării obţinute, de la 5 la 15, printre acestea regăsindu-se un municipiu şi două oraşe, ajungând la un scor politic de circa 28% faţă de 16% la precedentele alegeri locale, potrivit unui comunicat transmis, luni, de către organizaţia judeţeană.

„Le mulţumesc cetăţenilor din Alba pentru suportul oferit Partidului Social Democrat şi candidaţilor noştri, mulţi dintre ei aflaţi la prima experienţă politică de acest fel. Când am preluat organizaţia locală, PSD avea doar 5 primari şi venise după un rezultat de doar 16% la precedentele alegeri locale. PSD Alba era ultima organizaţie PSD din ţară. Astăzi am ajuns să avem un scor politic de ~28% şi 15 primari, printre care primarul municipiului Aiud, primarul oraşului Abrud sau primarul oraşului Teiuş”, a arătat, în comunicat, coordonatorul judeţean al PSD Alba, europarlamentarul Victor Negrescu.

El a adăugat că marea reuşită este aceea că s-a clădit o echipă tânără, puternică şi ambiţioasă.

„#NoulPSDAlba va oferi soluţii eficiente şi sustenabile pentru problemele cu care se confruntă comunităţile locale. Prin promovarea valorilor democratice şi a dialogului deschis, echipa PSD Alba îşi propune să consolideze legăturile cu cetăţenii şi să răspundă cât mai eficient nevoilor acestora. Rămânem alături de oameni!”, se mai arată în comunicatul citat.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .