Seria spectacolelor online

Divertisment

Teatrul de Păpuși „Prichindel”, în parteneriat cu Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, vă invită la teatru. Nu în sală, din păcate, ci pe paginile noastre de Facebook, în sistem LIVE. Asta înseamnă că actorii noștri vor juca efectiv pe scenă pentru voi, cei de acasă, cu aceeași bucurie ca și când ați fi în sală, alături de ei. Ne vom imagina că veți cânta alături de ei, sau că veți dansa și, evident, că ne veți și aplauda. Sperăm ca măcar așa să aducem un strop de bucurie și de poveste în casele și în sufletele voastre de copii.

Așadar, începând de săptămâna viitoare, în zilele de miercuri și joi ale săptămânii veți putea urmări câte un spectacol, transmis în direct din sala teatrului, pe adresele de Facebook:
https://www.facebook.com/teatruldepapusi.prichindel,
https://www.facebook.com/teatruldepapusiprichindelalbaiulia și
https://www.facebook.com/Centrul-de-Cultura-AUGUSTIN-BENA-Alba-173204689596678

Primul spectacol care va da startul programului nostru online este „Capra
cu trei iezi”, în regia colectivă semnată de Teodora Popa, Ramona Mincu Benchea, Irina Melnic, Viorica Boda, după o dramatizare de Cristian Pepino.
Pentru următoarele spectacole programate vă rugăm să urmăriți paginile noastre de facebook și site-ul teatrului: www.teatrulalba.ro.
Până vom putea reveni în fața voastră, dragi copii, vă așteptăm să vă ocupați locul preferat acasă, imaginându-vă că sunteți în primul rând la teatru. Haideți miercuri, 4 noiembrie și joi, 5 noiembrie, orele 12.00, la întâlnirea cu buna mamă-capră și cu năstrușnicii ei iezișori, cu lupul cel nesătul și cu alte personaje vesele și simpatice.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.